Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Нещодавно ми дізналися про те, що співачка стала учасницею грузинського аналога шоу "Танці з зірками". Також про те, що під час пісенного проекту "Голос країни" вона обрала собі у напарниці Тіну Кароль.

Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Продовжуємо збирати кошти на біонічні протези для постраждалих під час війни цивільних та військових. Наша мета зібрати 1 000 000 гривень і ми будемо до неї рухатися, поки не досягнемо мети! Навіть невеликий внесок кожного з вас може подарувати цим людям шанс на повернення до повноцінного життя", - пише Оля Полякова у публікації.

На відео зображено момент, на якому вона і говорить про подібну ініціативу... але грузинським телебаченням, українською мовою.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram

"Що це за дичину у формі?", "Завжди на позитиві, ну приємно дивитися", "Раніше, і ще буквально рік тому - я вважала Олю просто білявкою до співаючої поп-музики", "Себе в кишеню? Просто переведи гроші, навіщо ці танці", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Маша Полякова зіткнулася з серйозною проблемою в Лондоні і захотіла до мами: "Зберуся і поїду"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна поруч із співаючою Поляковою розповіла, як Іра Білик шокувала її у 13 років: "Магічне"

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна та Оля Полякова пішли у відрив у Грузії: "П'ємо, їмо і знімаємо"