Зрадниця Марув, яка від початку повномасштабного вторгнення сиділа в ... росії, згадала, що вона українка і оголосила про тур в США.

Про це розповів Твітер-користувач Віталій Гордієнко, який закликав саботувати концертний тур та домагатися його скасування. Про це він опублікував твіт на своєму акаунті.

Maruv. Фото: Youtube

Ані Лорак здолали, настала черга здолати наступного "боса". Марув їде в свій тур розповідаючи всім, що вона українська співачка, хоча до 24 лютого активно сиділа в росії і писала треки з Кіркоровим. - написав Віталій.

У коментарях підтримали Віталія, та закликали принаймні набит їй морду за зраду. Зазначили, що у лорак домоглися скасувати тур, і цій шм?нді треба таке влаштувати.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

"Цікаво те, що її привозить до США та сама агенція, що організовує концерти Калуш, Alyona та інших. А її засновника, Ігора Голубчика, аутсорсингова компанія розрібників із росії", "Тут у Харкові уже з Пушкіним почали розбиратись. А з цією хабалкою москворотою розберуться без напруги навіть", "Щира україночка, трясця. Мабуть, дуже кушоть хочецця", "Які цинічні мразі. Немає слів", - написали у коментарях.

Скриншот коментаря. Фото:Twitter

Скриншот коментаря. Фото:Twitter

Скриншот коментаря. Фото:Twitter

Нагадаємо, ми писали, що ображений Кіркоров скаржиться, що його не пускають в інші країни та "кукурікає" про вєлікодушність росіян : "Їм буде соромно".

Як повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак причепилася до Сергія Лазарєва, поки її колишній Мурат планує весілля: "Ні, не кажи, що виходу немає".

Також "Знай.ua" інформував, Слава Дьомін та блогерка Шаманська згадали ще одну зрадницю: співала з кіркоровим