Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової Маша зіткнулася із серйозною проблемою в Лондоні та твердо заявила, що якщо вона не наважиться, то вона покине навчання та поїде. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Полякова вже котрий місяць живе в Лондоні, де навчається в одному з найпрестижніших музичних університетів. Дочка співачки не забуває про друзів в Україні та шанувальників, тому частенько викладає фото та відео на своїй сторінці.

Маша Полякова, фото з Instagram

Так, цього разу Маша Полякова повідомила не найкращі новини. Вона розповіла, що зіткнулася із серйозною проблемою – її обличчя сильно обсипало. Дівчинка сильно переживає з цього приводу і закупила багато косметики, щоб повернути особі красу.

"Ви знаєте, у мене є ось така проблема, бачите моє обличчя? Я не знаю, що з ним трапилося тут у Лондоні, я використала свій догляд, який у мене був. Весь цей час воно було майже ідеальним, може десь прищик. Тут дуже жорстка вода і моє обличчя, як бачите, просто померло", - зазначила Маша.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Маша Полякова зазначила, що якщо косметологічні засоби їй не допоможуть, вона кине навчання і просто повернеться до мами.

"Я зараз накупила косметики, якщо вона мені не допоможе, я просто зберуся і поїду звідси, бо як із цим жити", - додала дочка співачки.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова розплакалася, розмовляючи з молодшою ​​дочкою телефоном, довелося відпустити рано у доросле життя: "Я сумую".

Також наш портал інформував, MamaRika хотіла зробити це удвох, але вийшло втрьох із красенем: "Свої плани".

Крім того, ми писали, Олю Полякову довів до сліз сюрприз від грузинів перед початком шоу "Танці зі зірками": "Дуже хочу з ним..."