Відомий музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк показав, як українці і він, у тому числі, роблять неможливе для ЗСУ та посміявся з окупантів. Як підтримує армію, артист показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк, як і багато інших артистів, з перших днів війни робить все і навіть більше, щоб перемога настала якнайшвидше. Артист не лише морально підтримує українців, а й допомагає забезпечувати воїнів.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Віктор Бронюк показав, як до відправлення українських захисників готується партія пральних машинок. Він зазначив, що ЗСУ мають неймовірну підтримку людей, які роблять нереальні речі і додав, що російські окупанти, яким на фронт як допомога передають біляші, про таке можуть хіба що мріяти.

"Вони можуть лише мріяти та мародерити. А ми нашим військовим на фронт передаємо все, що потрібно. Пральні машинки також", - зазначив музикант.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Kalush і польський репер Szpaku згадали багатостраждальну історію наших країн, більше ніхто не втратить свій будинок: "Ми не гості на цій планеті".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".