Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 95 тисяч людей.

Христина Соловій згодом вирішила повернутися на вокальний проект "Голос країни", тільки вже не в ролі учасниці, а помічниці одного з тренерів - Святослава Вакарчука. Артистка разом із ним вирішуватиме долю талановитих українців.

Скріншот з Instagram, Соловій

Дівчина зазначила, що свого часу брала участь у проєкті не заради перемоги.

"Для багатьох із вас моя поява на українській сцені почалася з @goloskrainy_official (здається, це було ніби вчора, але минуло вже стільки років). Я не перемогла у шоу і це не було моєю ціллю, пам‘ятаєте?", - написала Христина.

Популярні новини зараз

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Пісні Соловій щосезону виконують учасники, скільки існує проект і сама її творчість. Артистку цей факт змушує відчувати особливе трепет.

"Цього разу на Голосі Країни я у ролі радниці @sviatoslav.vakarchuk , на боці самобутніх учасників, які не виграють в шоу, але прагнуть стати самобутніми українськими артистами. І хай з українською піснею їх почує весь світ", - підбила підсумки вона.

Раніше ми писали про те, що Христина Соловій розповіла про "темні" часи для українських артистів: "Боротись за своє право звучати"

Як повідомляв Знай.ua, Христина Соловій дала друге життя старій пісні Жадана: "Додала сили та чутливості"

Також портал Знай.ua писав, що Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" опинився за ґратами, але українки не здаються: "Життя має смуги"