Відома виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш вирішила іронічно пожартувати про скандал із поїздкою до Криму, але українці не побачили гумору та присоромили зірку. Розкритикували артистку користувачі Twitter.

Аліна Паш згадала про гучний скандал, в який вона потрапила після поїздок до Криму та вирішила відпустити жарт на цю тему. Для цього вона виклала в Тікток ролик зі спеціальним фільтром, в якому за нею нібито женеться маніяк.

Аліна Паш, фото: Instagram

"Ну не вміє Паш у комунікації. Не розуміти, що такого роду, як кажуть її фани, "рофл" – не на часі, не доречний на мільйон відсотків?! Ну як?! Хотіла в самоіронією – але тупо не вийшло", - написала користувачка соцмережі.

Інші українці підтримали цю думку і зазначили, що гумором у цьому ролику і не пахне, адже йдеться про порушення закону України і зірка досі не зрозуміла, чому на неї з усіх боків лилася критика.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Тобто це смішно?", "Жерсть просто, вона так нічого і не зрозуміла", "Тобто порушення закону України, підробка доків, легітимізація окупації - це для вас досі смішно", - написали у коментарях.

Скандал із Аліною Паш. Фото: скрін коментарі

Скандал із Аліною Паш. Фото: скрін коментарі

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Паш взялася за чистку України, тільки не від окупантів, а іншого сміття: "Треба берегти".

Також наш портал інформував, Арсен Мірзоян показав, з ким пропадав довгий час – Тоня Матвієнко схвалила б: "Повертаюся".

Крім того, ми писали, Анастасія Приходько знайшла "правду" у двох-трьох тижнях Арестовича: "Читайте між рядками".