Переможниця "Холостяка-11", обраниця головного героя Михайла Заливака Анна Богдан активно розвиває свій блог, та публікує багато цікавих кадрів зі свого життя.

На блог у інстаграмі до дівчини підписано 235 осіб, як очікують щодня нового контенту.

Анна Богдан. Фото: instagram.com/hannastorozhuk/

Щось стала сумувати за довгим волоссям. І так завжди, спочатку відрощуємо потім зрізаємо, відрощуємо, зрізаємо… Але все ж таки, маю питання до вас. А з якою зачіскою подобаюсь вам я? - поцікавилась Анна.

Дівчина подобається шанувальникам у різних образах, тому й відповіді на поставлене питання звучали різні. Комусь подобається довге волосся, а комусь байдуже до довжини.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Анна Богдан. Фото: instagram.com/hannastorozhuk/

"З довгим", "Мала так тримати", "Мені подобається твоя середня довжина", "Коли з середини людина світиться,то не важливо коротке чи довге у неї волосся,вона уже красива!", "З будь-якою зачіскою", "Мені подобається середня довжина до ліктя може трохи коротше,дуже довге яке було останнім часом ,не дуже", - написали у коментарях шанувальники.

Анна Богдан, коментарі. Фото: instagram.com/hannastorozhuk/

Нагадаємо, ми писали, що переможниця "Холостяка" Анна Богдан зачарувала неймовірно красивими кадрами в стильному образі: "Дуже круто".

Як повідомляв "Знай.ua" ексобраниця Михайла Заливака з "Холостяка" Анна Богдан привітала колишнього особисто: "Вже ц*цичку смокче"

Також "Знай.ua" інформував, що "Холостяк" Михайло Заливако схопив на руки перелякану Анну Богдан у Швейцарії: "По її обличчю не дуже видно".