Українського репера та чоловіка Насті Каменських Олексія Потапенка (Потап) дуже заклеювали українці після того, як він осиджувався закордоном, поки на його батьківщині точилася війна.

Потім продюсер повернувся до України, де ходив на інтерв'ю та розповідав про причини такого вчинку. Зараз Потап вирішив знову трохи відбілитися і показав, чим він займається, доки йде війна. Зазначимо, що у країні його знову немає, адже він поїхав до Португалії.

Олексій Потапенко, фото: Instagram

Цього тижня артист відвідав Web Summit, що проходив у португальському Лісабоні. Там були перша леді Олена Зеленська, голова Мінцифри Михайло Федоров та багато представників українських проектів. На своїй сторінці у Instagram Потап розмістив дуже довгий пост, в якому розповів про них.

Крім того, виконавець, якого ще жорстко критикують за відсиджування в Іспанії протягом тривалого часу, розповів про те, чим зараз займається він сам та його дружина Настя Каменських.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"Усі українці зараз допомагають Батьківщині тим, чим можуть, як вміють, як можуть – усі! На фронті наші герої мужньо захищають нашу землю, а волонтери не зупиняють свій непохитний рух допомоги та знаходять нові та нові можливості! Медики, артисти, бізнесмени – усі єдина пульсуюча сила, яка вірить у нашу Перемогу та надзусиллями наближають бажаний день!" , - пише Потап.

Публікація Потапа

Далі, на 9 листопада, у Потапа заплановано виступ у Берліні на благодійному концерті "Добрий Вечір, ми з України", а через день він повернеться до України та готуватиметься до прямого ефіру шоу "Голос країни 12".

Нагадаємо, що настає чи відступає? Українці сміються з маневрів Потапа на південних фронтах.

Раніше ми повідомляли, що чоловік Насті Каменських Потап привітав пропагандиста Соловйова із Днем Народження.