Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зачарувала неймовірною красою в карколомному вбранні і розповіла, як бореться з депресією. Фото вона опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук підкорила багато сердець як талановита актриса, так і чудова співачка. Відповідно шанувальників у неї хоч греблю гати, тому зірка активно веде сторінку в соцмережі, де активно з ними спілкується, ділиться фото, відео та іншими дрібницями.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук постала перед фанатами у неймовірній сукні зі сміливим розрізом. Вона поставила ногу на лавочку, звільнивши її з-під сукні.

Зірка зазначила, що у цей складний період вона вирішила боротися з депресією і найкращим методом для себе визнала танці. Ймовірно, цей ефектний образ вона підібрала саме для цього заняття.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Марта Адамчук. Фото: скрін instagram stories

"Вирішила витанцьовувати всю свою тугу. Мені здається це краще, ніж піддаватися депресії", - підписала знімок актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" перетворилася на справжню діснеївську принцесу і підкорила українців: "Скільки душі".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".