Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram.

Настя Покрищук не стомлюється демонструвати свої пишні форми, над якими так старанно постарався пластичний хірург. Цього разу вона величезним планом на відеоролику показала свою п'яту точку. До речі, в ній стоять два імпланти.

Скріншот із Instagram, Настя Покрищук

У кадрі блогерка спокусливо натягла обтягуючі джинси на попу, при цьому вона була в чорній мереживній білизні. Її округлості настільки великі, що це вийшло важко. Таким чином дівчина розбурхала фантазії своїх шанувальників на ніч.

"На добраніч 😉", написала Покрищук.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Більшості подобаються форми Насті, хоча деякі дивуються їхнім розмірам. Деякі зовсім заявляють, що їй потрібно йти в індустрію для дорослих і "лають" за такий розпусний контент, тим більше у відкритому доступі у соцмережі.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, що епатажна пацанка Анастасія Покрещук покрутилася на стільчику причинним місцем: "Я повертаюся"

Як повідомляв Знай.ua, "Пацанка" Покрищук позбулася одягу і потрясла попою з "губастим" другом: "Вже сумую"

Також портал Знай.ua писав, що "Пацанка" Покрищук показала, як "розвалюється" під час інтиму - хрускіт кісток замість стогонів: "Коли тобі 30+"