Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, кількість яких перевищила 85 тисяч.

Віра Кекелія доводить, що вже повністю відновилася після народження другої дитини та повертається до роботи. Як тільки вона приїхала з Грузії, то одразу приступила до зйомок "Жіночого кварталу", а днями її запросили до студії "Сніданок з 1+1".

Віра Кекелія, instagram.com/kekeliavera/

Під час ефіру зірка чуттєво заспівала гімн України. Також вона зізналася, що до цього у її виконанні щоранку на телеканалі звучав його запис, зроблений у мирні часи до Дня Незалежності.

"Сьогодні ж я співала його для вас наживо, ніби повертаючись в той сонячний і спокійний день. Друзі, я впевнена, що ці часи не за горами. Ми вистоїмо, Ми переможемо 💛💙", - зазначила Віра Кекелія.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Численні шанувальники захопилися талантом артистки. Її зіркові подруги теж не втрималися та залишили коментарі з похвалою.

Раніше ми писали про те, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" заявила, що атаки окупантів мають зворотний ефект: "Не знищує, це загартовує"

Як повідомляв Знай.ua, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" змусила плакати Віру Кекелію, яка нещодавно народила

Також портал Знай.ua писав, що Віра Кекелія повернулася до "Жіночого кварталу" і здивувала апетитними формами після пологів: "Матуся в ударі"