Талановитий український виконавець Артем Пивоваров разом із Олею Поляковою злилися воєдино на очах у шанувальників та подарували цілий ураган емоцій. Відповідний ролик музикант опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно спілкується через неї з шанувальниками. Він ділиться кадрами з виступів, репетицій чи просто веселих моментів із життя. Іноді артист пропонує фанатам співати разом його хіти, щоб хоч трохи підняти настрій у цей складний період.

Оля Полякова, Артем Пивоваров. Фото: скрин відео

Так, цього разу Артем Пивоваров узяв до рук гітару та запропонував поспівати. До нього приєдналася Оля Полякова та зірки злилися в унісон, вражаючи шанувальників сильним вокалом та неймовірною чуттєвістю виконання.

Користувачі мережі не змогли приховати захоплення від пісні та закидали зірок компліментами.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Неймовірно", "Нехай весь білий світ почує як гарно звучать наші пісні! Виконавцям окремо щиро дякую за хвилинку задоволення!", "Так ніжно", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова знайшла спосіб, як повернутися до звичайного життя після втрати ноги: "Важкий етап".

Також наш портал інформував, Маша Полякова продовжує демонструвати самостійність у тисячах кілометрів від будинку: тригодинний сон та трохи магії.

Крім того, ми писали, Артем Пивоваров викликав фурор несподіваним тандемом з улюбленцем українців: "Козацький драйв"