Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе.

Олег Машуковський поділився із шанувальниками в Insta Stories неприємною ситуацією, як його обшукала поліція просто біля його будинку. Артист зазначив, що це сталося з ним уперше і без жодних приводів.

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Більше того, за словами Машуковського, правоохоронці нагрубіянили йому та чіпали за статеві органи, і цей факт взагалі за межею розуміння. Вони так нічого й не знайшли, тож поїхали.

"Дуже не люблю, коли спілкуються грубо, чіпали навіть за геніталії, що шукали невідомо досі. Думаю, круто день почався", - повідомив Олег.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Хлопець оцінив, що в Україні так серйозно ставляться до безпеки та обшукують підозрілих осіб, особливо у воєнний час, проте він зазнав великого стресу.

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Також Машуковський поцікавився, чи справді він схожий на наркомана.

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Раніше ми писали про те, що Олег Машуковський слідом за Melovin став на захист ЛГБТ-спільноти та звернувся до Зеленського: "Жити вільно і сміливо"

Як повідомляв Знай.ua, "Досі...": Олег Машуковський зовсім забув про Анастасію Приходько, вирішив знайти "стареньких"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Машуковський розридався через хейт нової пісні із зіркою "Школи" Кондратенко, зрадили "друзі": "Люди озвіріли"