Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь знову втішила фанатів фотографією, де вона при повному параді щасливо посміхається у дворі свого будинку. Артистка зізналася, що масове відключення електроенергії через удари окупантів по критичній інфраструктурі не обійшло її стороною.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Проте ведучу це не налякало, адже погода в ці дні була відносно гарною і без сильного вітру. А ще вона знатно утеплилася, про що розповіла у білому вірші.

"Немає світла, але погода без вітру! Жопка тепло одягнена.. Коротше, хочу обійматися 🤗🥰 Р.S. Так, у мене Нобелівська премія з білих віршів 😂😂😂", - написала Лебідь.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Один із відданих шанувальників зазначив, що у Крістіні поєднується краса, розум та оптимізм. Інші теж не поскупилися на компліменти.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь не зрадила Павла Розенка навіть заради молодого красеня: "Біжу швидше за вітер!"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь нарядилася в сітку-авоську та мікрошортики, злякавши шанувальників намірами: "Пішла за..."

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як її мама приходить до тями після життя під окупацією: "Перша ознака"