Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram.

Настя Покрищук нещодавно зустрілася зі своїм близьким другом, скандальним блогером-колористом Олексієм, який частенько роздає молодим дівчатам поради про те, як поводитися з чоловіками. Перетнулися вони у Варшаві і навіть встигли зняти спільний TikTok для шанувальників.

Покрищук з другом, фото з Instagram

Блогери вирішили не морочитися з вибором одягу і накинути рушники, наче тільки вийшли з душу. Настя потрясла переробленою попою на камеру, а Льоша слідом за нею.

Покрищук з другом, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Дівчина також зізналася, що колорист іноді буває дуже вредним, проте вона дуже цінує їхню дружбу. Хоча шанувальники дивно ставляться до Льоші і найчастіше травлять його, швидше за все за надуті губи та пластичні операції.

"Який би ти не був вредний, ти все одно справжнісінький і ах❤️єний друг❤️😅 вже сумую", - написала Покрищук.

Раніше ми писали про те, що епатажна пацанка Анастасія Покрищук покрутилася на стільчику причинним місцем: "Я повертаюся"

Як повідомляв Знай.ua, "Пацанка" Покрищук показала, як "розвалюється" під час інтиму - хрускіт кісток замість стогонів: "Коли тобі 30+"

Також портал Знай.ua писав, що "Пацанка" Настя Покрищук довго "ламалася", але погодилася піти на кушетку з першим зустрічним: "До кінця"