Ані Лорак на тривалий час зникла з інформаційного простору, коли в її рідній Україні розпочалася війна, яку розпочала росія.

До останнього всі сподівалися, що Кароліна одумається, як Іван Дорн та Світлана Лобода, але цього не сталося. Навіть більше того, Лорак повернулася в соцмережі з новою піснею російською мовою, а потім вихвалялася, які маста в російських ТОПах вона займає. Наразі артистка пішла ще далі.

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"

27 жовтня у Сергія Лазарєва пройшов концерт у Москві, на якому була присутня і Ані Лорак зі своєю дочкою Софією.

Сторіз Ані Лорак із концерту Сергія Лазарєва

Популярні новини зараз

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

За підсумками цього концерту Кароліна зробила і публікацію з російським артистом, який підтримав убивства українців путіним та звинуватив наш народ у тому, що ми знищуємо населення Донбасу.

"На початку травня, коли нацисти обстрілювали Настін будинок, вона була тяжко поранена ... Постійно перебуваю на зв'язку з фондом волонтерів на Донбасі. Вони розповідають, що ЗСУ б'ють по живому - по школах, лікарнях, житлових будинках!" ,- писав нещодавно Лазарєв, з яким зараз стискається Лорак під стінами біля путіна в Москві.

Пост Сергія Лазарєва про війну в Україні

"Нашій дружбі більше 10 років. І щоразу я вражаюся твоїм талантом, працьовитістю, артистизмом. Вчора була ще одна твоя творча перемога - шоу я не боюся. кохання та музики. Ти гідний найкращого. Люблю.", - написала Ані Лорак.

У коментарях скачуть росіяни і не зовсім адекватні українці, які вихваляють Кароліну, але їх намагаються навчити співвітчизники:

"В Україні під ракетами вам не нудно?", "Вибачте, а ви взагалі адекватна? Їдьте в рашу та послухайте цю лярву, раз так скучили", "Добре, що ваше життя не змінилося, а в нас в Україні воно дуже змінилося", "Лірка ти як качка.", "Залишилося тільки другу накачати такий же свисток і будете як дві подружки", " Україні теж потрібне світло. Або ви продовжуєте вдавати, що нічого не відбувається. Поза політикою, так би мовити"...

Нагадаємо, що Ані Лорак заговорила українською і їй готові пробачити зраду.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак відреагувала на внесення до "чорного списку" України від Зеленського.