Шанувальники найромантичнішого шоу України нарешті дочекалися і вже о 19:00 28 жовтня познайомляться з холостяком Алексом Топольським та претендентками на його серце.

Прем'єру проєкту спочатку відклали через великомашстабне військове вторгнення рф, а потім перенесли через ракетний обстріл України путінськими вояками.

Зараз українці зустрінуть оновлений "Холостяк", адже творці навіть озвучили його українською мовою. У той же час Алекс Топольський трохи відкрив завісу таємниці перед першою вечіркою.

Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Головний холостяк розповів про свої очікування і надії від шоу та про перше враження:

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

"Настрій чудовий! Дуже хочу поринути в емоції та познайомитися з дівчатами. Звісно, мрію закохатися. Для мене важливо, аби це було справжнє щире почуття, яке я давно шукаю. Сподіваюсь, на проєкті я зможу знайти свою людину, з якою ми побудуємо стосунки, а в майбутньому, можливо, створимо сім’ю. Перша вечірка – дуже важлива подія. Відчуваю певний мандраж (усміхається). Але ні, я не хвилююсь. На мене очікує дійсно чарівна ніч... Найголовніше, аби дівчина залишалася собою за будь-яких обставин. Не намагалась грати роль чи здаватися кращою, ніж є насправді".

Холостяк Алекс Топольський

Алекс Топольский зізнається, що йому дуже подобаються подарунки, зроблені своїми руками. Адже дівчата часто тішать головних героїв проєкту певними сюрпризами. Холостяк цього сезону вважає, що саме в презенти, що зроблені власними руками, вкладається душа.

Не пройшов чоловік повз и "хімії", яку він відчуває з перших секунд спілкування:

"За перші хвилини спілкування я вже можу зрозуміти, чи легко мені з цією людиною, чи виник зв'язок, чи ми на одній хвилі. У кожного з нас своя унікальна енергетика. Якщо вона поєднується, виникає та сама "хімія"."

Не пропустіть Першу вечірку 12 сезону романтичного реаліті «Холостяк» вже 28 жовтня, о 19:00 на СТБ.

Алекс Топольський. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що українці "поховали" шоу "Холостяк" з Алексом Топольським через переклад солов'їною.

Раніше ми повідомляли про косметику, 12 апартаментів та 2 чоловіків вдома: 10 фактів про Алекса Топольського, які вас здивують, "Холостяк" вже скоро.