Відомий блогер Слава Дьомін розповів у черговому випуску програми про те, як діятимуть санкції РНБО проти зрадників-артисів, які схвалили або замовчали тему війни.

На своїй сторінці в Instagram Слава Дьомін посмакував санкціями проти недоукраїночок, які потрапили під санкції від Ради Національної безпеки та оборони.

Слава Дьомін розповів, що означають санкції РНБО проти Лорак, Тодоренко, Повалій, Седакової, Єгорової і Марченко.

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Для них санкції діятимуть 5-10 років. Їх чекає блок активів, заборона торгових операцій, а також анулювання ліцензій та дозволів на участь у приватизації та оренді, заборона на придбання земельних ділянок. А ще, найцікавіше, позбавлення державних нагород України та інших форм відзнак. Залишилося тепер дочекатися позбавлення громадянства, хоча за законом їх поки позбавити громадянства не можна - зазначив Слава.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

У коментарях зазначили:

"Але хотілося б щоб позбавили громадянства", "А чому не позбавили громадянства? Вони їздять з українськими паспортами будь куди", "Довічно!! 5-10, людей не повернути , а ці суки хай в рашці довіку сидять, а то потім приповзуть, а ми сердобольні", "Краще б на завжди, і щоб конфіскували всі активи".

Слава Дьомін, коментарі. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, ми писали, що Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадницями України офіційно, як покарають "зірок".

Як повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак відреагувала на внесення до "чорного списку" України від Зеленського: "Сміття винесло себе само".

Також "Знай.ua" інформував, що Ані Лорак заговорила українською і їй готові пробачити зраду: "Теплі слова".