Шанувальники впевнені, що між подружжям пробігла чорна кішка, адже вони перестали "з'являтися" в соцмережах один одного.

Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучилися. Як розповіли нам джерела в оточенні пари, документи про розірвання шлюбу вони отримали декілька тижнів тому. Про це пише "Культурная прачечная".

Власне, розрив не став сюрпризом для підписників пари, адже нові серії інста-серіалу давно не виходять. Що ж насправді сталося у пари невідомо, адже вони наполегливо про це мовчать.

Мабуть, Горняк настільки набридли постійні питання про чоловіка, що вона вирішила досить різко відповісти на чергове таке питання.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Відповідь вас здивує: не висвітлюю стосунки з чоловіком, тому що маю на це право. Якщо не подобається, тоді пропоную не переглядати мою сторінку, щоб не нервувати - відповіла Христина на запитання особливо настирних шанувальників.

Варто зазначити, що друг сім'ї Слава Дьомін підтвердив, що пара разом не живе.

У публікації зазначають, що тепер у Христини з'явився привід купити світшот від Кацуріної karma is a bitch, а у Вови тема для нового стендапу.

Цікаво, що Остапчук закрив свою інстаграм-сторінку, під час пошуку видає, що такої не існує.

Нагадаємо, ми писали, що Вова Остапчук дуже стурбований майбутнім України, де всі один одного звинувачують та принижують: "А що буде після перемоги?".

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася про деформації та класний період свого життя: "Шкода, що то було так давно

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" спочатку "зганьбив", а потім "забув" про свято дружини.