Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва знялася у неймовірній фотосесії для українського журналу Vogue. На ній зовсім різні образи, один із найяскравіших - це топ із перлами, а другий у вигляді метелика.

Надя Дорофєєва, фотосесія Vogue

Також була локація на болоті та з жовто-синім прапором. Фотороботи створив кретивний директор власного бренду Антон Бєлінський.

"Новий вимір, нові образи, нові сенси", - процитувала Дорофєєва суть ідеї.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Надя Дорофєєва, фотосесія Vogue

Також артистка вирішила назвати 10 сенсів, які є для неї найголовнішими - кохання, свідомість, творчість, доброта, бути справжньою, віра, прощення, впізнавати себе, підтримувати інших, давати і мати надію.

Надя Дорофєєва, фотосесія Vogue

"All you need is love – це один з найважливіших сенсів, який у нас ніхто не відбере і який тримає нас за будь-яких обставин. Надія – неймовірно потужна сила. Надія в змозі рятувати життя й лікувати. Втратити її – як втратити всі сенси водночас. Тому цей сенс один з найважливіших для мене", - розповіла зірка про кохання та надію.

Надя Дорофєєва, фотосесія Vogue

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва не забула про людей, що залишилися без будинків перед зимою: "У мене сльози"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва зізналася, що довела українців до емоційного сплеску: "Люди плачуть"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва у кліпі на пісню "У твоїй душі" показала свій дім та руйнівні наслідки війни