Відомий український гуморист, імпровізатор "Improv Live Show" та актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко розповів, чому поганий настрій та паніка зараз - найгірше рішення. Своїми думками він поділився на сторінці в instagram.

Вова Шумко зазначив, що після терору російських окупантів багато українців почали піддаватися паніці, що дуже погано. Він підкреслив, що це і є мета всіх атак, тому не можна опускати носа і треба триматися, адже на передовій окупантам дуже несолодко.

Вова Шумко. Фото: скрін youtube

"Бачу, що багато хто зараз ловить паніку і поганий настрій. А тероризм російський на це і націлений. Вони, як ми бачимо, на повну програють на фронті і, швидше за все, скоро буде для них ще дещо цікаве, тому вони вирішили раніше найбільше застосовувати терор проти нас", - зазначив гуморист.

Вова Шумко дала пораду не виявляти слабкість, щоб не послаблювати тил та не підводити воїнів ЗСУ, які щодня борються за свободу та не знають, що таке страх.

Популярні новини зараз

Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини

МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила

Нова допомога для переселенців: майже 11 тисяч гривень кожному

Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки

Показати ще

"Так що зараз, як би вас не лякали, як би вам не було сумно і страшно, треба розуміти, що це лише прояв їхньої слабкості. Вони не змогли перемогти нашу армію і не зможуть перемогти нас", - додав він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився своєю версією того, що сталося з кримським мостом: "Був зорепад..."

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" нагадав, що "судний" день для окупантів вже близько: "Ви за все відповісте".

Крім того, ми писали, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" без ліфчика встигла лише прикритися ганчіркою: "Застали зненацька".