Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу. Також Тіна не забуває розміщувати унікальний контент у своєму Telegram-каналі. Там на неї підписано вже близько 16 тисяч фанів.

Тіна Кароль, фото з Telegram

Цього разу Тіна Кароль вирішила порушити важливу тему про те, що кожен з нас хоч раз відчував у своєму житті – самотність. Артистка назвала його "кислотою, яка роз'їдає" і заявила, що воно ніколи не зникне.

"Самотність це тінь свідомості! Треба зрозуміти одне, якщо ти піддаєшся цьому впливу тебе спустошує та руйнує, тебе стирає як особистість, ти черв’як", - написала вона.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Зірка підкреслила, що це почуття можна зробити інструментом, який допомагатиме творити, стимулювати до того, щоб досягти хорошого результату. Також вона закликала не боятися болю в душі, що виникає через самотність.

"Хай болить, хай ниє в грудях - це страждання свідомості, воно справжнє. Де справжній ти. Нехай цей тайфун викине тебе в новий простір, де ти знайдеш нового себе та зацікавишся цим світом по-новому! Тільки через біль народжується об’єкт!" - підбила підсумки Тіна Кароль.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube

Раніше ми писали про те, що легендарна Тіна Кароль похвалилася у блискучій сукні витонченою фігурою: "Саундтреки до долі мільйонів"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль зізналася, що їй є з ким помовчати в моменти тотального спустошення: "Така рідкість"

Також портал Знай.ua писав, що Ivan NAVI "злив" всю романтику з Тіною Кароль, Даном Баланом ще не перестало пахнути: "Чому не вийшла заміж?"