Зірки серіалу "Ігри в кальмари" Хо Ен Чон, Лі Ю Мі та Кім Джу Рен влаштували битву луків у соцмережі.

Останні кілька тижнів серіал "Гра в кальмарі" від Netflix набирає нечуваної популярності. Виконавці ключових ролей буквально за кілька днів стали всесвітньо популярними та бажаними гостями у різних телепрограмах далеко за межами своєї країни.

Зірки "Гри в кальмара" влаштували битву луків, фото з instagram

У соціальних мережах в акторів "Ігри в кальмари" миттєво зросла аудиторія, тому вони намагаються часто радувати своїх шанувальників новими фото чи просто цікавими моментами життя. На цей раз виконавиці ключових жіночих ролей вирішили влаштувати битву образів.

Зірки "Гри в кальмара" влаштували битву луків, фото з instagram

На опублікованому кадрі 27-річна південнокорейська актриса та модель Хо Ен Чон позує у досить спокусливому образі. Дівчина одягла стильний кардиган, а свої груди прикрила руками. Родзинкою її образу стало об'ємне кольє на шиї у вигляді квіточок.

Зірки "Гри в кальмара" влаштували битву луків, фото з instagram

Акторка Лі Ю Мі постала перед шанувальниками у всій красі у чорно-білому фото. Дівчина одягла джинси та джемпер у білому та чорному кольорі з геометричним візерунком. Щоб фото виглядало стильнішим, зірка поклала свої руки собі на потилицю.

Зірки "Гри в кальмара" влаштували битву луків, фото з instagram

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Показати ще
45-річна актриса Кім Джу Рен також позмагалася зі своїми молодими колегами у битві образів. На фото зірка в коричневій шубці позують задумливо дивлячись на камеру.

Користувачі мережі вирішили не вибирати чий образ все-таки краще, адже всі актриси з серіалу "Гра в кальмара" їм полюбилися однаково.

Нагадаємо, про "Гру в кальмара" 2 сезон , зйомки розпочалися на росії: бункерний дід під номером 1 та z та v замість квадратів із трикутниками.

Раніше ми повідомляли, що Кім Джу Рен з "Ігри в кальмари" від Netflix зворушила фанатів сімейним знімком.