Відомий український артист Олексій Завгородній, який нещодавно пережив розлучення з дружиною, вперше розповів про свої нові стосунки.

Про це чоловік розповів під час ефіру у програмі "Слава+Таня", яка виходить на YouTube-каналі " Люкс ФМ ".

За словами колишнього учасника гурту «Время и стекло» Позитива, він більше не самотній. Він полягає у стосунках з медійною особистістю, але, звичайно ж, не став розповідати, хто саме його кохана.

Позитив, instagram.com/positiff

"У мене є дівчина. Багато хто вже може здогадуватися і знає про це. Я думаю, що зараз не час про це говорити", - прокоментував Позитив.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

При цьому самі відносини зародилися ще до початку повномасштабної війни в Україні. Ймовірно, вони зійшлися на одному із заходів, оскільки дівчина також працює у сфері шоу-бізнесу.

До речі, перед тим, як між молодими людьми зародилися почуття, вони тривалий час просто дружили. Тільки потім виник той самий зв'язок, після якого вони і зійшлися.

Також, не можна було уникнути питання про його колегу Надю Дорофєєву, яка на початку року розлучилася з Володимиром Дантесом. Ведучі вирішили запитати артиста, як спілкуються вони зараз.

Надя Дорофєєва та Позитив. Фото: скрін youtube

З Вовою вони ніколи не були близькими друзями, але залишилися в добрих відносинах, і за будь-якої можливості можуть поспілкуватися. З Надею ж у них міцніші стосунки, тому іноді можуть зателефонувати та обговорити останні новини.

"Життя така штука. Тут може бути все, що завгодно. Якщо вони щасливі, якщо у них все добре - чому ні. Але, це дуже fun-новина була" - каже Позитив, коментуючи їхній обмін сім'ями з Кацуріними.

Нагадаємо, що Позитив наблизився до заміжньої Анни Трінчер, але руки тримав далеко

Раніше повідомлялося, що Ганна Трінчер показала, як фанатіла від Позитиву, коли Волошина не було й близько.

Також Позитив зізнався, за що вдячний колишній дружині Андрійчук і чому плаче