Олександра Кучеренко показала осіннє фото та заговорила про кохання. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського мандрівника та зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова модель та телеведуча Олександра Кучеренка завжди усміхнена та красива.

На своїй сторінці у соцмережі Інстаграм, де на неї підписано багато українців, вона опублікувала фотографію зі свого рідного міста Дніпро.

Дівчина зазначила, що цей населений пункт може увійти до рейтингу найкрасивіших міст України. Вона також зізналася у коханні до українського міста.

Це місто могло б з легкістю очолити рейтинг найкрасивіших міст України восени! І йому точно належить частина мого серця. Дізналися яке? UPD: Усі дізналися) Хто тут ще із Дніпра? 😉
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Фоловери почали активно коментувати цю посаду.

Красуня в будь-якому місці"; "Дніпро - вогонь"; "Ви - прямий доказ того, що в Дніпрі живуть найкрасивіші, найталановитіші та найрозумніші, всі можливі «наї» дівчата!
, - Зазначають вони.

Нагадаємо, що божественна Саша Кучеренко розповіла таємницю, повівся навіть Діма Комаров: "Тепер уже не шкодую" .

Раніше ми повідомляли, що дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренка у вишуканій сукні заговорила про перемогу: "Дуже скоро"

Також стало відомо, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренка вплела в коси червоні маки та показала, як пишається тим, що вона є українкою .