Меган Маркл зізналася, що засуджувала Періс Гілтон перед тим, як узяти в неї інтерв'ю, бо спадкоємиця готелю виросла "гарною".

Герцогиня Сассекська поговорила з Хілтон в епізоді свого подкасту цього тижня в "Архетипах", але зізналася Variety, що розпочала дискусію з негативною думкою.

"Мені було соромно зізнатися в цьому, але в мене склалася думка про неї, заснована на всьому, що я бачила, і мені не подобається виходити з суджень, - сказала Маркл галузевому виданню. - Але я також не виросла красивою".

Фото Періс Хілтон

Очевидно, спантеличений репортер Variety Q&A попросив зірку "Форс-мажорів" уточнити, що вона мала на увазі під цією заявою.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Я виросла розумною. Багато чого з того, про що я зрештою думала, коли думала про Періс, було заздрістю і засудженням - двома найнебезпечнішими речами, - пояснила Маркл. - Але потім ви чуєте про її травму, її життя і її придбання цієї персони".

41-річна Маркл наполягала на тому, що поява Гілтон в "Архетипах" мала стати її "олюдненням", а не "захистом".

"Мене не хвилює, в якій ситуації ви знаходитесь - якщо 16-річний хлопчик чи дівчинка чи жінка на робочому місці почуваються об'єктивованими або нелюдськими через те, що їх характер представлений у хибному світлі ", - додала Маркл, - я сподіваюся, що всі, хто слухали неупереджено, могли піти з думкою: "Чи можу я просто подумати на секунду, що там є людина?".

Меган Маркл і її батько

Нагадаємо, що Періс Гілтон потерлася об рожеву красуню , щоб порадувати Брітні Спірс та Елтона Джона.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл тероризувала королівську родину ночами і хотіла бути бджолиною маткою.