Зірка "Гаррі Поттера" Том Фелтон ридав на пляжі в Каліфорнії після втечі з дорогого реабілітаційного центру в Малібу — менш як через 24 години після реєстрації.

"Раптом у мені вирвалося розчарування, - пише він у своїх нових мемуарах "За межами палички: магія і свавілля дорослішання чарівника". -Тепер я розумію, що вперше за багато років я був повністю тверезий, і у мене було непереборне почуття ясності та гніву Я став кричати на Бога, на небо, на всіх і ні на кого, сповнений люті за те, що зі мною сталося, за те становище, в якому я опинився, — крикнув я в усі легені неба й океану. доки не виплеснув усе це назовні, і я більше не міг кричати» .

Джейсон Айзекс та Том Фелтон: кадр з фільму

Англійський актор, який зіграв Драко Малфоя у фільмах про Поттера, пише, як зустрів "трьох королів", які допомогли йому врятуватися тієї ночі.

Першим був працівник заправної станції, який дав йому води та 20 доларів; другий водій Uber, який відвіз його до Голлівуду; і, нарешті, бармен з його постійного притулку, який дав йому місце для ночівлі та плече, щоб поплакатися.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Менш ніж за 24 години до цього Фелтон увірвався до офісу свого менеджера, щоб обговорити пропозицію про фільм, але виявив, що насправді він іде на інтервенцію.

Том Фелтон, фото: Instagram

Фелтон переїхав до Голлівуду в пошуках роботи і швидко поринув у п'янку атмосферу — включаючи безкоштовний дизайнерський одяг та оренду розкішних автомобілів.

"Мій світ перетворився на світ божевільних можливостей, витончених вечірок і - інакше не скажеш - крутого безкоштовного лайна. Мені сподобалося. Джейд сподобалося" , - пише він, відзначаючи, що майже неможливо не змінитися через все це.

Фелтон почав проводити час у Barney's Beanery, барі старої школи у Голлівуді.

До цього він майже не торкався алкоголю, а тоді "регулярно випивав кілька пінт на день, ще до заходу сонця, і чарку віскі до кожної з них ...".

Том Фелтон

Після того, як Фелтон упустив реабілітаційний центр у Малібу, він знайшов другий, меншого розміру і не такий гарний. Але його вигнали після того, як його знайшли у кімнаті дівчини.

Хоча актор не закінчив програму, він продовжував працювати волонтером на Веніс-Біч, роздаючи їжу. Він також зав'язав дружбу з Грегом Сайпсом, актором, веганом та активістом, пару місяців ночуючи у нього вдома на килимку для йоги.

Актор став контролювати своє життя, завів собаку та був щасливий. Так що це був повний шок, пише він, коли через кілька років "оніміння повернулося без будь-якого попередження і без будь-якого конкретного тригера".

Емма Уотсон і Том Фелтон, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що зірки "Гаррі Поттера" Драко та Люціус Малфой вразили тотальними змінами: Том Фелтон - копія Деніела Редкліффа?

Раніше ми повідомляли, що зупинилося серце зірки "Гаррі Поттера" Роббі Колтрейна, який зіграв Геґріда.