Боротьба Метью Перрі із залежністю стала настільки серйозною, що він мало не помер кілька років тому у віці 49 років, коли його товста кишка розірвалася від зловживання опіоїдами.

У той час, як Чендлер Бінг із "Друзів" сказав під час своїх побоювань щодо свого здоров'я, що у нього "перфорація шлунково-кишкового тракту", тепер він визнає, що насправді провів два тижні в комі та п'ять місяців у лікарні , і дев'ять місяців йому доводилося користуватися колостомічним мішком на лікування кризи здоров'я.

Чендлер Бінг

"Лікарі сказали моїй сім'ї, що у мене є 2-відсотковий шанс вижити" , - сказав він People . - Мене підключили до апарату ЕКМО, який повністю дихає за ваше серце та легені. І це називається Радуйся, Маріє. Цього ніхто не витримує” .

Зараз 53-річний Перрі відверто розповідає про те, наскільки сильно його пристрасть до наркотиків та алкоголю поглинула його життя у своїх нових мемуарах. "Друзі, коханці і велика жахлива річ", які вийдуть 1 листопада

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Метью Перрі: скрін з відео

"Тепер я досить здоровий , - сказав він журналу, перш ніж пожартувати, - мені більше не потрібно ходити в спортзал, тому що я не хочу грати тільки в супергероїв. Але ні, зараз я досить здоровий хлопець" .

Зірка фільму "Дев'ять ярдів" не повідомив, як довго він був тверезий з моменту останнього рецидиву, але сказав, що, як і раніше, вважає щодня.

"Це важливо, але якщо ви втрачаєте тверезість, це не означає, що ви втрачаєте весь цей час та освіту, - сказав він. - Ваша твереза ​​дата змінюється, але це все, що змінюється. Ви знаєте все, що знали раніше, поки ви могли пробитися назад, не вмираючи, ви багато чого навчилися.

Метью Перрі: скрін з відео

Перрі також сказав, що 14 шрамів на його животі - а також ідея носити калоприймач до кінця життя - служать нагадуванням ніколи більше не приймати оксиконтин.

"Все, що мені потрібно зробити, це подивитися вниз" , - сказав він.

Нагадаємо, що 53-річний колега Дженніфер Еністон Метью Перрі з "Друзів" скотився у прірву.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Друзів" Метью Перрі абсолютно невпізнанний через 20 років після ролі Чендлера Бінга.