Колишній продюсер та коханий української співачки Ані Лорак, Юрій Фальоса вирішив розповісти, скільки грошей пішло на те, щоби зробити дівчину популярною. Завдяки чому в неї є все, про що мріють артисти-початківці.

Про це чоловік розповів у прямому ефірі ток-шоу на телеканалі Live .

Кар'єра Ані Лорак розпочалася ще у 90-х роках, невідома нікому дівчинка з маленького міста, яка любить співати. На одному із конкурсів школярку помітив відомий на той момент український продюсер Юрій Фальоса.

Ані Лорак, фото з Instagram

Йому вдалося зробити жінку популярною на всю країну, і на розкрутку він витратив щонайменше 200 тисяч доларів. За нинішніми мірками, це не менше двох мільйонів доларів.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Журналістам Юрій Фальоса зізнався, що помічникам доводилось їй купувати усі побутові речі. Весь одяг, білизна, продукти та все, що було необхідно для життя, їй привозили.

Юрій Фальоса , скріншот із відео

"У неї складне дитяче життя було. Старший брат загинув в Афганістані, мама виховувала чотирьох дітей. Мамі ніколи було займатися дітьми" , - розповів продюсер.

При цьому він ні про що не шкодує, оскільки вкладення дуже швидко окупилися. Заробіток ділився навпіл, але через молодий вік Ані Лорак не вміла розташовуватися правильно грошима.

Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса

"Вона тоді була молода, не вміла грошима керувати, їй усе купували - прокладки, харчування, машини, бензин... Ані не ходила магазинами, їй це не потрібно було" - продовжив Юрій Фальоса.

При цьому він не приховує, що в них було взаємне кохання, але після розриву він ще два роки не міг дивитися на інших жінок.

Нагадаємо, що скандал із Ані Лорак не вщухає: з'ясувалися дикі подробиці концерту в Австралії.

Раніше ми повідомляли, що зрадниці Ані Лорак скасували концерти в Європі: українці досягли справедливості.