Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрій Бєдняков вирішив оригінальним способом долучити українців до доброї справи, а саме – до збирання коштів на термобілизну для бійців із ЗСУ. Він записав гумористичний відеоролик, де показався одягненим у всілякі речі, немов "капуста".

Андрій Бєдняков, скріншот з відео

Таким чином, ведучий дав зрозуміти, що такої ситуації не можна допустити для героїв, що воюють на передовій з окупантами. Сам він зізнався, що у шкільні роки соромився носити утеплені речі під джинси.

"Ну, як я виглядаю, класно? Мені здається, як чмоня. Ви хочете, щоб наші військові виглядали саме так, як я? Тому відкриваю збір на термобілизну туди, на передок, щоб не мерз задок" , - сказав Бєдняков.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Андрій залишив усі необхідні реквізити і навіть покликав для зйомок гумориста Василя Байдака, щоб той заспівав: "Скинь донат".

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" показав, як смачно їв у Мадриді: "Це біль"

Як повідомляв Знай.ua, дочка Андрія Бєднякова подарувала Насті Короткій "кульки", але та подумала про інтимне: "Ви відразу зрозуміли?"

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" спочатку "зганьбив", а потім "забув" про свято дружини: "Час для..."