Відома українська акторка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина втішила своїх шанувальників новими кадрами з життя. Цього разу акторка поділилася яскравим моментом, який пов'язаний із її власним автомобілем.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Друзі, якщо побачите на дорозі білу машину з квітами - це я", - коротко підписала відео Ксенія Мішина.

Можна помітити, що акторка була в піднесеному настрої і з усмішкою на обличчі. Також для полонених є ще кілька цікавих фактів, на акторці можна помітити сірий осінній лук - теплий плащ, а також легку кофтинку.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
До цього також можна було помітити, що Ксенія Мішина сиділа у "весільній" машині не одна, а з маленьким білим плюшевим ведмедем. На іграшці можна побачити великий букет червоних троянд. У мережі вже активно ходять чутки, що в акторки з'явився таємний шанувальник.

Поки, на жаль, невідомо, хто ж цей чоловік. І чи чоловік це взагалі. Однак ми знаємо точно, що час покаже і навіть розповість, хто робить зірці серіалу "Кріпосна" такі шикарні подарунки.

Варто нагадати нашим читачам, що днями Ксенія Мішина прийшла до чоловіка додому. Не до простого - а до масажиста... На відео акторка постала у напівоголеному вигляді. Її попу прикрито, а груди притиснуті до кушетки. Потім вона розповіла, що сеансів у неї за цілий день – два.

Нагадаємо,роздягнена Ксенія Мішина з "Холостячки" показала себе в гостях у чоловіка: "Це вже рівень" .

Раніше повідомлялося, Ксенія Мішина після нової атаки запевнила, що ЗСУ помстяться окупантам і закликала не здаватися: "Ми вистоємо, не зламаємось" .

Також Ксенія Мішина з "Холостячки" знайшла заспокоєння, дивлячись на польоти ракет за вікном: "По-перше, я хочу" .

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще