Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами.

Світлана Лобода 18 жовтня відзначає свій день народження. Співаці виповнюється 40 років і з цього приводу вона вирішила зробити велику пожертву на відновлення трьох зруйнованих багатоповерхових будинків у рідному Ірпені - 1 мільйон гривень.

Світлана Лобода в Ірпені, скріншот з Insta Stories

"Замість мільйона червоних троянд – мільйон гривень на відновлення будинків… Сьогодні для мене особливий день, день, який став початком мого життя. День заповітних бажань та день їх виконання. Як і в усіх українців, у мене лише одне бажання – мир у нашій рідній Україні. Бажання, яке неодмінно і дуже скоро здійсниться! 💛💙", - написала Лобода.

Артистка повідомила, що святкує ювілей у родинному колі і хоче, щоб кожен її земляк, який втратив будинок, знову його знайшов.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

А ще вона відкрила великий збір на інші будівельні роботи загальною сумою 4 мільйони гривень. Зірка закликала інших долучитися до доброї справи.

"Ваша допомога - буде найкращим подарунком для мене в день народження. Знаю, що разом ми зможемо все! Головне - життя людей, а будинки ми відбудуємо!" - підбила підсумки Світлана.

Раніше ми писали, що Світлана Лобода підказала, від кого залежить її життя: "Спокій наших дітей"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода надихалася травами і показала, як виглядає після цього: "Люблю, коли поряд"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода зізналася у проблемах зі здоров'ям: "Звідки готувався напад?"