Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров до Дня захисників та захисниць України випустив нову пісню "Дівчата ЗСУ", в якій заспівав про безстрашних і сміливих українок, які воюють за свободу всього народу нарівні з чоловіками. Наразі артист вирішив розповісти, як створювалася композиція.

Павло Зібров, фото з Instagram

Виявилось, ідею подала донька Зіброва Діана разом зі своїм нареченим, Андрієм Іщенком. Вони їхали в машині та слухали пісню, в якій лунали такі слова: "Чекає жінка чоловіка, мати сина".

Після Діана вирішила почитати коментарі на YouTube та помітила, що за спостереженнями слухачів, усі співають лише про чоловіків. Андрій також підкреслив, що про дівчат у ЗСУ ніхто не згадує у піснях.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Павло Зібров з дочкою, фото: Instagram

"Так і народилась ідея цієї пісні. Діанка передзвонила Маринці, а вона в свою чергу вже наспівувала мені рядки та побажання до тексту, які ми передали Петру Мазі. Музику написав я дуже швидко, оскільки тема актуальна, близька і музика сама лилась крізь пальці. Але були й корегування, куди ж без них", - повідомив Зібров.

Музичне аранжування переробляли три рази і лише на четвертий вийшов той результат, якого вони прагнули, завдяки Анатолію Манді.

"Маю надію, що цю пісню почують всі дівчата ЗСУ, та впізнають себе у лірик відео. Вони наша гордість, краса та слава України!" - підсумував Павло.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров надихнувся Астаф'євою на роздачі борщу для пенсіонерів і захотів так само: "Добра справа"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров викликав бурю емоцій в українців епічним виконанням хіта: "Запальничка київська"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ: "Унікальний лот"