Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч людей.

Віктор Павлік зустрівся зі своєю єдиною донькою Христиною, яка веде тихе та непублічне життя, на відміну від батька. Дівчині вже 35 років і вона має сина, якого також можна побачити на фото із музикантом. Вона стала матір'ю у 2013 році та взяла чоловіка – Василець.

"Відвідав доцю та онука! ❤️" - написав Віктор Павлік.

Скріншот із Instagram, Віктор Павлік

Неозброєним оком видно, що Христина дуже схожа на батька і має такі ж глибокі темні очі, губи. Проте бачаться вони досить рідко, артист найчастіше на гастролях чи зі своєю дружиною Катериною Репяховою та сином Михайлом.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Варто зазначити, що дружина музиканта молодша за його доньку Христину на 7 років. Про це він написав сам під публікацією. У коментарях шанувальники також відзначили їхню неймовірну схожість і красу дівчини.

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік "нагадав" про себе завдяки дуету з молодим артистом, але українці пророкують "провал": "Він вас зганьбить"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова "зустрілася" із Зеленським в Ізраїлі, а Віктор Павлік залишився в Україні, працювати для перемоги: "Одного разу..."

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік згадав бурхливу молодість і як відривався з дідусями та бабусями: "30 років тому..."