Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee зустрілася з українською героїнею з "Азовсталі" Катериною Поліщук із позивним "Пташка", яку звільнили з полону російських окупантів.

Пташка, скріншот: Youtube

"На очі навертаються сльози, коли бачу наших захисників на волі вдома, а скільки героїв ще чекають звільнення", - написала Скорубська.

Артистка зізналася, що за лаштунками одного з концертів вона сказала їй дуже важливу фразу про те, що бійці борються із ворогом на передовій для того, щоб українці могли продовжити робити свою справу.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Також вона зазначила, що Катерина - одна з мільйонів жінок-супергероїнь, які навіть крутіші за персонажів з DC і Marvel.

"Мрію, щоб усі полонені захисники та захисниці повернулись додому. Не вистачає слів вдячності кожному, хто боронить Україну на фронті та в тилу. Тому давайте конвертувати їх у вчинки! Кричати на весь світ про мужність кожного захисника, працювати старанніше, донатити більше. Та вірити у найкраще. Адже так і буде!" - заявила Лідія.

Раніше ми писали про те, що Lida Lee вилила душу самій собі, лише крихітці, і передала діалог українцям: "Мріяла"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee переконалася в силі українців, зазирнувши в очі потерпілих дітлахів: "Не втратили світло та кохання"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Lida Lee до Дня Незалежності України переспівала всесвітньо відомий хіт Майкла Джексона: "Настав час"