Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 615 тисяч людей.

Влада Седан опублікувала добірку нових фотографій із сім'єю у повному складі - чоловіком Олександром Зінченком та донькою Євою, яка з'явилася на світ у серпні 2021 року. На кадрах щаслива пара прогулюється з крихіткою в парку. Нині, як відомо, вони перебувають у Лондоні.

"Сімейний день", - коротко написала Влада Седан.

Скріншот з Instagram, Влада Седан

Також можна розглянути чарівну дівчинку поблизу - на ній блакитна сукня в горошок і сумка бренду Chanel. Найімовірніше, вона належить її зірковій мамі. І батьки теж підібрали "Family look", одягнувши сірі толстовки, тільки Влада вважала за краще відкрити стрункі ноги.

Популярні новини зараз

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Численні фаната оцінили і стиль маленької Єви, і образ усієї родини загалом. Парочці неодноразово говорили, що вони - приклад для наслідування та "ідеал".

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Раніше ми писали про те, що дружина Зінченка з "Арсеналу" Седан показала, як гуляє з двома хрюкаючими "бульдозерами": "Краще кардіо "

Як повідомляв Знай.ua, дружина Зінченка Влада Седан "закрила рота" українцю після відпочинку на воді: "Зараз не час"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Зінченка Влада Седан показала напівголі худі ніжки, прогулюючись так містом: "Дубак... "