Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова розповіла, як відреагувала на нещодавні скандальні висловлювання Ілона Маска про війну в Україні. Нагадаємо, він пропонував віддати росії Крим та провести референдуми на окупованих територіях при ООН.

Ілон Маск

Артистка зізналася, що теж була дуже зла через цю ситуацію, проте навела приклад реакцію Арестовича, який радив відокремлювати думки людини від її дій, а Маска від Тесли. Тим більше, що він передав Україні 20 тисяч одиниць супутникового зв'язку Starlink, а після висловлювань про війну припинив фінансово допомагати.

"Зараз ми бачимо цифри. Стільки коштує наша загальнонаціональна лайка. І думати про життя тих, хто на фронті. Де перемогти і залишитись живим без зв‘язку вкрай важко. А мали дивитись на цифри до лайки. Щоразу" , - заявила Горбачова.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Зірка вважає, що до того, як почати засуджувати людину, потрібно подивитися, скільки добра вона зробила. Спускати всіх собак, як вона висловилася, не вихід.

Раніше ми писали про те, що Ольга Горбачова підказала потужну молитву для захисту ЗСУ від окупантів: "Хай буде мирний світанок"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Нікітіна Горбачова попросила українців перестати "нити" і шукати у всьому зраду: "Не каркати там "

Також портал Знай.ua писав, що дружина Юрія Нікітіна поставила "діагноз" усім українцям, але знайшла метод лікування: "Глист всередині і треба його витравити"