Дружина відомого телеведучого, коміка, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача зворушила українців до сліз сильними словами про наболіле. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач має багато шанувальників, лише у мережі instagram у неї налічується майже 300 тисяч підписників. Вона активно підтримує зв'язок з ними та регулярно радує новими фото чи відео, в основному показуючи моменти із сімейного життя або висвітлюючи важливі події.

Вікторія Ткач, фото: Instagram

Так, цього разу дружина Юрія Ткача записала ролик просто в салоні автомобіля і зачитала зворушливий вірш, присвячений повномасштабній війні, розв'язаній росією та боротьбі українців за право жити у вільній країні.

Шанувальники дуже швидко відреагували на сильні слова, озвучені Вікторією Ткач та зізналися, що вони пробирають аж до сліз.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

"Гірка правда. Але ми вистоємо, наш народ не зламати", "Україна була, є і буде. Слава українському народу", "Добре написано... Слава Україні", "До сліз...до болю...до крику !!!! Але, ми, вистоємо!!! Все буде Україна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що спонукало Ілона Маска на скандальні твіти: "За хвилину до".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".