Український популярний актор театру та кіно Тарас Цимбалюк, який відомий завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить приміряти різні образи та радувати аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

На цей раз Тарас перетворився на справжнього суперлиходія і показав себе в образі Джокера, історію про який знає практично весь світ. Візажист чудово попрацював над обличчям артиста, а фотограф впіймав своїм спритним об'ктивом ту саму знамениту злу і жорстоку усмішку, яку професійно зобразив Тарас.

Нагадаємо, що спочатку історію про суперлиходія і про заклятого ворога Бетмена світу розповів всесвіт DC в одному зі своїх легендарних коміксів.

Користувачі соцмережі залишили багато позитивних коментарів під публікацією. Шанувальники відзначили шикарне перетворення Тараса на маніяка-психопата.

"Гарні зуби на тлі гриму", "Цікаво", "Клоун", "Від другого фото аж мурахи", "Це вогонь, дуже личить", "Енергетика шалена", "Ось що було б, якби Хіт Леджер воскрес і відростив бороду "...

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше роль Джокера виконували такі легенди, як Хіт Леджер, Джаред Лєто та Хоакін Фенікс. Наш український красень ідеально вписався в цю компанію, перетворившись на складного кіногероя.

Також нещодавно з'явилася інформація, що Леді Гага стала новою кандидаткою на роль Харлі Квін у другій частині "Джокера". Тарас склав би з нею гарну пару.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" спокусив українок широкими грудьми, що виглядають з-під сорочки.

Раніше ми повідомляли, що Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" дозволив не поспішати з переходом на українську мову.