Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram.

Зараз вона приєдналася до інших зірок шоу-бізнесу, а також до простих українців, щоб відсвяткувати День Захисника та Захисниці України, який набуває зовсім іншого, більш масштабного значення у зв'язку з повномасштабною війною.

Марина Боржемська, фото: Instagram

"Ми розуміємо, що слова "захисник" і "захисниця" мають неймовірну силу. Щодня ми бачимо, як наші люди гинуть за нашу країну і наше майбутнє. Вони вірять у те, що роблять і не можуть інакше. А ми віримо в них і до останнього будемо з ними. Підтримувати, пам'ятати та вітати", - пише Марина Боржемська у публікації.

Вона рекомендувала завжди пам'ятати, що не кожен захищає нашу країну. Більше того, не лише українці захищають нашу державу. І не одні чоловіки. Дякувати потрібно кожному, хто віддав своє життя за незалежність України та всім тим, хто ризикує своїм життям заради спільного мирного майбутнього.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram

"Нехай кожен, хто став на захист своєї держави, повернеться додому живим і неушкодженим", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська розкрила джерело натхнення та сили для кожної українки: "Реалії життя диктують нові правила"

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська розкрила українцям велику різницю - легко не вийде

Знай.ua писав, колишня Узєлкова Марина Боржемська показала, хто її справжня опора в житті: "Кращий"