Актор із серіалу "Кадетство" та російський пропагандист Борис Корчевніков знайшов винного в тому, що окупанти програють у війні з Україною.

Корчевніков заявив, що через богохульство кремлівського артиста Філіпа Кіркорова окупанти "дають задню", ще й приплів до всього підрив Кримського мосту. Пропагандист згадав, як він відзначав свій ювілей у квітні 2022 року з танцями на хресті, виконуючи пісню "Марія Магдалена".

Кіркоров на хресті у свій ювілей

Путініст також наголосив, що у книзі святого Миколая Сербського "Війна і Біблія" сказано, що Святитель Миколай, у причинах невдач та програшів на війні, на перше місце поставив – богохульство.

"Одна людина святого життя написала мені: "Протанцював Пилип на хресті і почалося... Буквально наступного дня в Давидовому броді було спалено велике скупчення нашої техніки. А далі пішло та пішло. Сьогодні Кримський міст. Чому ми вирішили, що таке пройде безкарно?!” – написав Корчевников.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Пост Корчевнікова з Telegram

Останнім часом пропагандист творить щось неймовірне. Нещодавно він розридався у прямому ефірі однієї із програм через те, що росіяни не хочуть йти воювати за свою країну та ідеї диктатора. Він назвав таких людей "тліном" та "сміттям".

Борис Корчевников. Фото: скріншот youtube

Раніше ми писали про те, що скандал з Ані Лорак не вщухає: з'ясувалися дикі подробиці концерту в Австралії

Як повідомляв Знай.ua, кремлівський підлабузник Кіркоров зізнався у відданості росії, присоромивши втікачів: "Продажна ганчірка"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських достукалася до Ані Лорак і смачно "плюнула" в неї: "Кіркоров сказав мовчати та думати на 2 роки вперед"