Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь регулярно показує буденні моменти, наприклад, свої прогулянки із собаками чи обіди, як цього разу. Артистка приготувала собі улюблену картоплю у мундирі, проте вона опинилася із сюрпризом. Ні, вона не була зіпсована, всередині звареного коренеплоду ховався ще один, тільки менший і неочищений.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Ведуча зізналася, що раніше такого не бачила, але її дуже потішила така картина.

"Вперше таке бачу 👀👀👀 Моя улюблена картопля в мундирах🥔 Але сьогодні в ній шпигун - ще одна картопля 🙈🙈🙈" - написала Лебідь.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Шанувальники побачили в цьому натяк Всесвіту на те, що ведуча незабаром стане мамою, але вона таке припущення не прокоментувала. Деякі заявили, що Лебідь усміхнулася вдача, замість однієї картоплі – дві.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що ведуча "Аферистів в сітях" Олена-Крістіна Лебідь показала незвичайний екстремальний пірсинг: "Я його нюхала"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь підказала, як ми підвели росіян: "Невже не можна?"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як наживаються на ЗСУ, у небезпеці кожен: "Ви влетите на три-п'ять тисяч гривень"