Відомий український музикант Сергій Бабкін розповів, що об'єднався із легендарним Борисом Гребенщиковим та іншими зірками задля підтримки України. Подробиці він розкрив на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Сергій Бабкін поділився, що йому пощастило попрацювати разом із Борисом Гребенщиковим, Девідом Алланом Стюартом та Стіві Нікс. Музикант зазначив, що поки що не може розкрити всієї суті задуму, але опублікував пісню "Face to Face", над якою вони працювали разом.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

"Мені вдалося стати частиною масштабного міжнародного проєкту на підтримку України, в якому беруть участь десятки зірок світової музики. Поки що не можу розповісти деталі, щоб не спойлерити, але зустрічайте першу ластівку", - сказав артист.

Сергій Бабкін зазначив, що пісня була створена насамперед для того, щоб дарувати надію на краще для українців, які мешкають в умовах війни. Також він додав, що всі гроші, отримані зі стримінгу пісні, автоматично надходять до UNITED24 для підтримки України.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

"Вже понад пів року український народ та українська земля зазнає неймовірного болю через війну, яку розв'язала росія. Мені хотілося б, щоб ця пісня не лише виражала цей біль, а й дарувала надію, нагадувала, що так буде не завжди. Це не просто. війна, це боротьба добра зі злом, світлом та пітьмою. І світло обов'язково переможе, ми вже бачимо цю перемогу на горизонті!", - зазначив Бабкін.

Раніше портал Знай повідомляв, Сніжана та Сергій Бабкіни у щедрій Німеччині змусили українців ковтати слинку: "Мисливці за..."

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін показав, як він куражиться із дружиною у Польщі: "Еліта звалила за кордон".

Крім того, ми писали, що Сніжана Бабкіна після повернення відверто зізналася, як на ній відбилася війна в Україні: "Мене розмило".