Талановита співачка, фіналістка 7 сезону "Голосу країни" та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук подарувала нове звучання відомої пісні та викликала в українців хвилю захоплення. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марту Адамчук обожнюють тисячі українців і не лише як актрису "Жіночого кварталу", а й талановиту співачку з неймовірним голосом. Зірка регулярно радує шанувальників своєю творчістю, записуючи нові пісні.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Youtube

На цей раз Марта Адамчук не стала створювати щось нове, а просто дала нове звучання вже давно всім знайомій пісні "Біля тополі". Зірка записала коротенький ролик прямо зі студії, де вона разом із колегами виконала трек та розтопила серця українців своїм голосом.

Шанувальники не стали приховувати захоплення та засипали акторку компліментами.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Золотоголоса", "Так красиво і так боляче", "Дуже красиво", "Голос ваш – мій фаворит, дуже гарний тембр", "Березня, як же гарно ця пісня звучить у Вашому виконанні, з душею та почуттям розуміння про що вона ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зігнулася, щоб показати попу, дізнавшись прекрасне: "Плакати навзрид".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" в яскравому образі зачарувала українців: "Святкую".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія показала, де вона застрягла з маленьким сином: "Дочекалися документів".