Дмитро Комаров - найвідоміший український журналіст і творець шоу "Світ навиворіт", під час якого він подорожує нашою планетою та показує різні країни під несподіваним кутом.

Останні місяці чоловік трансформувався в одного з головних свідків військових злочинів рашистів, оскільки тепер їздить країною, демонструючи наслідки російських обстрілів та "подарунки" нашим хлопцям.

Дмитро Комаров, фото з Instagram

"Короче, "друга" армія світу. На позиціях рф - телефон ТА-57 року випуску, озвученого в назві. Навчальні 30-мм патрони у величезній кількості. Навчальні дерев'яні (!!!) калаші, навчальні гранати. І багато іншого навчального. Очевидно: "Війни" приїхали на війну вчитися, не маючи навіть елементарних навичок. Вчилися прямо в полях. Вчилися погано. Були відраховані. Очікується новий набір мобілізованих військових учнів", - пише Дмитро Комаров у публікації.

На першому кадрі він зафіксував, якраз таки, один із названих дерев'яних автоматів, біля захованої бронемашини. А також цей телефон і снаряди, обмотавшись синьою стрічкою.

Популярні новини зараз

Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто

Українців обкладуть податком на розкіш: кого змусять витрусити гаманці

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Дмитро Комаров. Фото: скрін youtube

"Може й країна у них навчальна? Тільки, мабуть, двієчники до неї дісталися", - пише Анатолій Анатоліч у коментарях.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зробив важливу заяву про шоу "Світ навиворіт", яку люблять мільйони: "Новий формат"

Як повідомляв "Знай.uа", Діма Комаров із "Миру навиворіт" показав результати "перегрупування" окупантів на Харківщині: "Підбиті танки вже не вважаю"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" розповів, як окупанти ховалися від ЗСУ: "Роздягалися до трусів"