Відома співачка MamaRika вирішила розповісти, що для неї означає щастя. Зробила вона це як годиться для творчих людей, через слова та музику.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує різні моменти свого життя, а також просуває свою творчість.

Нещодавно дівчина повернулася з благодійного туру за кордоном, і вирішила відразу порадувати своїх шанувальників новим кліпом на пісню "Щастя". Це те, що повертає людину в прекрасне та далеке минуле – період дитинства.

"Усі ми родом з дитинства. І коли болить душа, подумки повертаємось у рідну хату, де трава була така висока, а мамині обійми ховали від усіх бід. Зараз ми розкидані по світу, але тільки на рідній землі дихаємо вільно, бо тут наше щастя", - сказано у повідомленні під постом.

Ця пісня має повернути людей у ​​момент безтурботного дитинства, коли практично не було переживань, і здавалося, що так завжди буде. Чужий і холодний дорослий світ тоді був чимось із розряду страшних казок перед сном.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

MamaRika, фото: Instagram

Коли MamaRika слухає цю композицію, різко хочеться стати відразу маленькою, і сховатися від усіх проблем, проте реальність сувора.

"Друзі, сподіваюся, ця робота додасть вам віри та сил, нагадає про найголовніше у цей скрутний час…" - підсумувала дівчина.

Нагадаємо, що MamaRika розповіла, як три дні жила біля унітазу і мало не попрощалася із життям

Раніше повідомлялося, що MamaRika розповіла, як мало не розлучилася з чоловіком через кризу у відносинах

Також, MamaRika потрапила в аварію під час гастролей Європою