Дружина відомого українського хореографа-постановника Євгена Кота зовсім недавно ділилася кількома Instagram Stories, розповівши трохи про себе інформацію.

Її чоловік у 2019 році разом із актрисою Ксенією Мішиною здобув перемогу у шоу "Танці з зірками". Про нього зараз і йтиметься, адже чоловік вирішив трохи підняти настрій українців, які живуть у стані повномасштабної війни вже понад 220 днів.

Женя Кот та дружина. Фото: скриншот Instagram

"Трохи посміємося! Чекаю на вас у коментарях", - написав Женя Кот у публікації.

Справа в тому, що він запропонував українцям дізнатися, який вони "маневр російських військ". Щоб дізнатися відповідь, потрібно підібрати місяць народження та останню цифру дня народження. Там є контрвідступ, наступ у тил, згортання, нарощування відсутності, запобігання втратам, зняття бойової напруги тощо. Всі ці види втечі рашистів можуть бути оборонними, бойовими, стратегічними, переможними... але суть залишається та сама.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Женя Кот та Наталія Татаринцева, фото: Знай.ua

"Демонстраційне нарощування відсутності", "Жорстоке запобігання втратам", "Попереджувальне переміщення", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Євгена Кота з "Танців з зірками" зняла з себе все, окрім трусиків, поки поряд немає чоловіка: "Висохла"

Як повідомляв "Знай.uа", легенда "Танці з зірками" Женя Кот розповів усе про роман із Ксенією Мішиною: "Прийшов до дружини і..."

Знай.uа писав, Женя Кот зрікся Тетяни Денисової, що приєдналася до російської зграї під час війни: "Залишайтеся зрадниками, там у болоті"