Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем став жертвою злодія, який пробрався до його автомобіля та забрав цінну для нього річ. Про це він розповів у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем за весь час повномасштабної війни зробив багато корисного для наближення перемоги. Він досі служить у лавах ЗСУ, поєднуючи це з волонтерством та іншими добрими справами. Водночас він встигає іноді спілкуватися із шанувальниками у соцмережі.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Даніель Салем вийшов на зв'язок та розповів шанувальникам, що став жертвою злодія. У його автомобіль хтось прокрався і вкрав спальник, який, за словами ведучого, був для нього дуже дорогим. Він емоційно звернувся до злодія і здивувався навіщо йому така річ.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Йоу йоу, всім привіт. А особисто хочу передати привіт тому, хто бл*ха заліз у мій пікап і вкрав мій улюблений спальник, мій особистий. Ну навіщо він тобі? А? Нема чого сказати? Ні? Тварина!", - заявив Даніель Салем на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем спалахнув лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків: "Просто – ніщо".

Також наш портал інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".

Крім того, ми писали, Коля Серга проїхався звільненою Харківщиною та захопився непереможними українцями: "Бачили незламну силу".