Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Зовсім недавно він розповідав про 7-річчя своєї доньки, з якою йому все ж таки вдалося, хоч і ненадовго, зустрітися в США. А зараз він виставив кілька кумедних Stories, щоби підняти настрій українцям.

Коротка та Бєдняков, фото з вільних джерел

"П'ю кров снігурів, яку для мене зібрали сатаністи. Передали з фронту 666 літрів, коли креслили коло паличкою Драко Малфоя. Випив. Усі норми, звичайний стан", - пише Андрій Бедняков.

На першому кадрі відбито пляшку з невідомим вмістом, червоного кольору. Сік це чи алкоголь – невідомо. А на другому кадрі Андрій уже показав самого себе... тільки трохи підкоригував зображення, намалювавши собі червоні очі, які нібито виявилися після того, як він випив цю рідину.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories

Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories

А зовсім недавно він показував фрагмент свого виступу на сцені, заявляючи, що українці впевнені в тому, що ворог хоч і може знищити наші школи, дитячі садки, інфраструктуру, але нашої культури позбутися не вийде.

Нагадаємо, вагітна Настя Коротка звернулася за допомогою до чужого чоловіка, поки Бєднякова немає поряд: "Прибив усе як треба"

Як повідомляв "Знай.ua", знову в "Орел і Решка"? Андрій Бєдняков зізнався, як зароблятиме: "Я і зараз жартую"

Знай.ua писав, Олена Зеленська довірила важливу справу Андрію Бєднякову з "Орел і Решка": "Велика честь..."