Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

У прямому ефірі часто трапляються різні казуси, і Соломія Вітвицька вирішила показати один із них. У студію телеканалу 1+1 принесли маленького собаку на прізвисько Пуговка, яку вивезли зі зруйнованого Ірпеня. У свій зоряний час тварина, сидячи на столі біля ведучих, наробила купу на камеру.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Така ситуація розсмішила і робітників каналу, і численних глядачів. Вирізати цей курйозний момент було неможливо, адже ефір був прямий.

"У нас дуже всі люблять запрошувати цуценят в студію. Але ж пухнастими теж хвилюються і тому трапляється різне 😂зокрема, переселенка з Ірпеня "Пуговка" спочатку усіх зворушила, а потім ще й розсмішила 🙌🏼", - написала Вітвіцька.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також ведуча повідомила, що Пуговка шукає будинок та турботливу родину, як і її брати з сестрами.

Раніше ми писали про те, що ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька не стала мовчати і показала, чим займаються українські зірки за кордоном: "Алексєєв не дуже"

Як повідомляв Знай.ua, Соломія Вітвицька розповіла, як диво-автівка врятувала бійців з-під обстрілу: зламалася, але завелася та вивезла героїв

Також портал Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька з 1+1 сформувала місію на осінь - бути щасливою, попри все: "З вірою у краще майбутнє"